Til efterskolen

Kan du redde liv ?

Lær førstehjælp

 

v/ førstehjælpsinstruktør

Rikke Christiansen

Førstehjælp og efterskole....

...er to begreber der uvilkårligt hænger sammen.

Hvor mange gange har man ikke, som efterskolelærer, stået med en tilskadekommen elev, på efterskolen, på lejrskolen eller til et sportsarrangement. Med dette store ansvar for andre menneskers børn, er det godt af have et førstehjælpsbevis i baglommen ....eller at forny det man har, jævnligt.

Efterskolelæreren er dog ikke altid i nærheden, og også efterskoleeleven kan have gavn af at have et førstehjælpsbevis. De unge mennesker er på vej ud i verden, og forhåbentlig vil de sjældent få brug for at kunne førstehjælp. Men de fleste skal indenfor det første år efter efterskolen i gang med at tage kørekort. Derfor kunne det være en god idé at tage sit obligatoriske 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus, som endnu en fællesoplevelse med sine efterskolekammerater. Så slipper man for at bruge tid på det, når man er kommet igang med sin ungdomsuddannelse.

Med mange års erfaring som efterskolelærer, skræddersyer jeg et førstehjælpskursus, der passer præcis til din efteskole, hvadenten det skal være til efterskolelæreren eller til eleven.

 

www.kan-du-redde-liv.dk | www.akuma.dk | mobil: 60 80 30 02 | mail: rikke@akuma.dk | CVR 34 97 83 79